Als we praten over verwarming of koelen bedoelen we eigenlijk het binnen klimaat. We zijn steeds op zoek om een prettig binnen klimaat te verkrijgen. Dit kan zijn door te verwarmen met radiatoren, vloerverwarming of luchtverwarming.  In andere jaar-getijden verkrijgen we de gewenste temperatuur door te gaan koelen met o.a. een airconditioning of vloerkoeling.  Door de steeds hogere kwaliteit van onze gebouwen zullen we ook de ruimtes moeten gaan ventileren.  Voor het verkrijgen van een juist woon-werk klimaat is JR Techniek voor u de aangewezen partner.

 

De CV ketel is een van de grootste energie gebruikers in uw woning. Het is daarom van het grootste belang om te kiezen voor een energie zuinige ketel. Naast het verwarmen van de woning wordt de ketel ook gebruikt voor het produceren van warmwater. Houd met de keuze van de ketel rekening met warmwatercomfort dat bij uw woning past.


Wij zijn dealer van zowel Nefit als Vaillant, de twee top merken van Nederland. Naast de energie zuinige ketels met hun bijbehorende topprestaties  zijn er ook zonneboilers en warmte pompen opgenomen in het assortiment. Ook deze systemen hebben hun kwaliteit reeds in de praktijk bewezen. Hiermee zijn we instaat om op een milieu vriendelijke wijze uw woning te voorzien van warmte en warmwater.

CV / AIRCO